• Sveriges Äldre Läkare

  Sveriges äldre läkare (SÄL) är en ideell förening och en intresseförening inom Sveriges läkarförbund. Föreningen verkar som kontaktorgan för kamratlig samvaro mellan medlemmarna, samt arbetar för att underlätta och förmedla möjligheter till medicinsk och kulturell information och fortbildning.


  SÄL bevakar fackliga frågor från äldre läkares perspektiv samt är remissinstans inom Läkarförbundet. Läs mer om SÄL här->

   

  Under 2011 reste några av SÄL´s medlemmar med Peter Hagwall till Loiredalens slott under september månad.
  I september 2012 gjordes en medlemsresa till Cornwall och Bath med fokus på dess världsberömda trädgårdar, kultur och vackra kustnära natur.

  Inför 2013 arrangeras en aprilresa till Andalusien med kunniga och uppskattade Catherine Urwitz. Höstresan 2013 går 8-13 september till Engelska herresäten och slott i Oxford Cambridge och London med uppskattade ciceronen och Blue Badge guide Tina Engström.

  2014 går en oktoberresa med Catherine Urwitz till Europas nya gastronomiska älskling, nämligen det spanska Baskien. San Sebastians och Bilbaos kök kompletteras av konstupplevelser som Guggenheimmuséet och världsviner i Rioja. Läs mer om resan här: Spanska Baskien med Rioja. 

  Läs vidare